Destinacions

Nova edició del “Cuina i Golf” a la Costa Brava

El 15 i 16 de juny, el col•lectiu Cuina de l’Empordanet celebra una nova edició del torneig “Cuina i Golf” amb la intenció de promocionar aquests dos recursos turístics de la Costa Brava.

Cuina i Golf és una acció de promoció que reuneix a cuiners, productors, periodistes i personatges coneguts. En edicions anteriors van participar xefs destacats com Carme Ruscalleda, Joan Roca, Sergi Arola, Carles Gaig o Fermí Puig.

Els organitzadors comenten que els seus objectius són “mostrar les instal•lacions hoteleres i els camps de golf de la zona, acostar als participants al patrimoni cultural i monumental del territori, i
promocionar la Costa Brava com una destinació òptima durant els mesos d’hivern, primavera i tardor, per aquells a qui els agrada el paisatge, la cultura, el golf i la gastronomia”.

La Cuina de l’Empordanet és un col•lectiu format per divuit restaurants de la zona que s’han associat per promoure l’oferta gastronòmica particular de la comarca com una de les més destacades del país.

Back to top button