Horrorland tornarà a la tardor en una nova ubicació

El parc aquàtic Illa Fantasia de Vilassar de Dalt (Maresme) ​​serà la nova seu d’Horrorland, el parc temàtic del terror que en el primer trimestre del l’any va anunciar que buscava nou emplaçament i abandonava les instal·lacions de Cercs (Berguedà) després de quatre anys.

Els creuers seran testimonials al Port de Barcelona

El Port de Barcelona calcula que tindrà entre 75 i 100 escales de creuers fins a final d’any, que suposaran uns 200.000 creueristes. Una xifra simbòlica comparada amb els moviments habituals d’aquesta activitat al port de la capital catalana.

Empresaris preocupats per la imatge de la destinació Catalunya a l’exterior

 “La situació segueix sent dramàtica per a la indústria turística, atès que no s’ha recuperat el flux d’arribades de turistes internacionals condicionant greument la reactivació en diferents zones del país”. Aquesta és textualment la definició que realitza la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Restauració de Catalunya, ConfeCat, sobre l’estat del sector turístic català.

Fer un canvi sobtat del model turístic seria perjudicial

El doctor en Economia Andreu Mas-Colell ha tornat a posar en valor la importància de la indústria turística i ha emès les seves propostes sobre el què és podria fer i allò que podria ser un problema per al sector.

0 0 0