superior

Formació

Lloret de Mar organitza un programa de formació sobre sostenibilitat i ètica

L’Institut de la Creativitat, la Tecnologia i la Ètica per al sector Turístic (ICTET)  juntament amb Lloret Turisme organitzen un interessant programa formatiu sobre sostenibilitat i ètica en el sector turístic.

Està adreçat específicament a empreses turístiques i té com objectiu que cada companyia pugui desenvolupar i implementar plans de sostenibilitat de forma ètica.

El programa, de 51 hores, està organitzat en 17 sessions de tres hores que es desenvoluparan des del  15 de febrer fins el 7 d’abril. Les sessions tindran lloc els dimarts i dijous de 9.30 a 12.30 hores. A més a més caldrà fer un projecte final.

Cada sessió comptarà amb ponents i mentors personalitzats. La llista dels professionals que intervindran està formada per experts en sostenibilitat i comunicació ètica, professors universitaris, experts en màrqueting turístic i formació, consultors de restauració i hostaleria sostenible, experts en economia circular del sector turístic o experts en certificacions de sostenibilitat i qualitat en el sector turístic.

El curs te un cost de 520 euros per alumne, però és bonificable al 100% a través de la FUNDAE (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo).

L’ICTET és un nou institut que neix sobre els tres paradigmes que li donen nom i contempla quatre pilars: formació, consultoria, laboratori i retenció de talent.

I per això s’han pensat diverses activitats, com ara educació en art, humanisme ciència i tecnologia; acompanyament d’empreses i organismes; laboratori col·laboratiu i ser una incubadora i acceleradora de projectes, tot això sota l’àmbit general de la sostenibilitat i la ètica.

Es va presentar al maig de 2021 i ocupa les instal·lacions de l’antic hotel Santa Cristina de Lloret de Mar. Les sessions del programa tindran lloc a la seva seu.

Podeu veure la seva primera web informativa AQUÍ

El temari complert i tota la informació del programa ho podeu consultar en el web de l’esdeveniment, clicant AQUÍ.

Articles relacionats

Back to top button