superior

abajo

Formació

8 beques per cobrir places a les oficines exteriors de Turisme de Catalunya

La convocatòria està oberta fins el proper 15 de setembre

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha obert la convocatòria de beques en formació de màrqueting turístic per incorporar nou personal becari a les oficines de promoció turística que té fora de Catalunya.

Enguany ofereixen vuit places a cobrir el 2023: dues a París, dues a Londres, una a Madrid, una a Frankfurt, una a Brussel·les i una a Nova York. El director de l’ACT, Narcís Ferrer i Ferrer, assegura que “en un moment en què la formació en el nostre sector és una qüestió clau, aquestes beques tenen un doble objectiu: formar professionals qualificats i qualificades en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència que els permeti aplicar-la posteriorment en el desenvolupament de la seva carrera professional”.

Per accedir a aquestes beques cal, entre d’altres requisits, una titulació universitària oficial; dos anys d’empadronament a Catalunya en els darrers cinc anys; el certificat de nivell de suficiència de català (nivell C1 o equivalent); un alt nivell oral i escrit de l’idioma oficial del país de destinació; i tenir un màxim de 30 anys. Per a més informació: http://act.gencat.cat/qui-som/treballa-amb-nosaltres/

 

La durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2023) amb possibilitat de prorrogar-les dotze mesos més. El pressupost és de més de 200.000 euros, als que cal sumar prop de 157.000 euros per a les renovacions. Les sol·licituds es poden presentar fins el 15 de setembre de 2022.

L’ACT té oficines de promoció turística a: Madrid, Frankfurt, París, Londres, Milà, Moscou, Brussel·les, Hèlsinki, São Paulo, Nova York, Beijing i Singapur.

Articles relacionats

Back to top button