superior

Destinacions

Els balnearis, una oferta a l’alça

Per tractar l’actualitat, les noves tendències i els reptes de futur del turimse de salut, l’Associació Balneària de Catalunya celebrarà el proper 22 d’octubre, a l’Estació Termal Caldes de Boí, la IV Jornada de Turisme i Salut.

Segons l’Associació Balneària que representa al sector català, a Catalunya hi ha 16 balnearis, que generen més de 1.000 llocs de treball i mouen 2.100 clients anualment i més de mig milió de pernoctacions.

La recent inauguració de l’Hotel Balneari Font Vella a Sant Hilari Sacalm constata el protagonisme que aquesta oferta està adquirint a Catalunya. Els balnearis han ampliat el seu mercat en atreure no només a aquells que els visiten per motius mèdics o terapèutics sinó també aquells que els veuen com un espai de descans, salut i bellesa.

Balneari Font Vella, darrera incorporació

L’última incorporació ha estat l’Hotel Balneari Font Vella, de quatre estrelles, on el Grup Termes Orión ha invertit 2,4 milions d’euros amb l’objectiu de convertir-lo en un dels atractius turístics més exclusius de Catalunya. L’establiment ocupa un edifici centenari de Sant Hilari, Villa Josefina, rehabilitat completament, a més de dos edificis de nova construcció, que acullen les habitacions i l’spa.

El nou establiment s’adreça fonamentalment al client català de poder adquisitiu mitjà-alt, tot i que el gerent del grup Termes Orión, Ignasi Avilés, assegura que no es descarta captar clients de la resta de l’Estat i de països estrangers gràcies a la proximitat de l’hotel amb l’aeroport Girona-Costa Brava i amb la futura arribada de l’AVE.

Back to top button