Formació

Nova proposta formativa a l’EUM

L’Escola Universitària del Maresme (EUM), centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), amplia la seva oferta de màsters turístics. A partir del pròxim curs 2010-2011, es començarà a impartir el Màster Universitari en Gestió de Destinacions i Equipaments d’Oci i Turisme.

La directora de l’EUM, Montse Vilalta, ha explicat a COMUNICATUR, que amb aquesta nova proposta formativa “es pretén fomentar l’especialització en la gestió de destinacions i equipaments d’oci. Aquest màster respon a les noves necessitats de formació especialitzada que exigeix el mercat, vinculades al benestar de les persones i a la sostenibilitat, posant el territori com a eix vertebrador de l’activitat turística i, per tant, tenint en compte tant a la població local com els visitants”.

Els principals objectius formatius del màster són: desenvolupar un pensament estratègic per a integrar en un espai usos turístics i d’oci; facilitar els instruments necessaris per la presa de decisions en el context actual de l’àmbit de lleure i turisme; fer servir eines capaces d’elaborar projectes de planificació d’oci i turisme innovadores i de qualitat; i abordar qüestions essencials perquè les destinacions de lleure i turisme puguin tenir avantatges competitius en relació a altres destinacions, dirigits per professionals capaços de liderar aquests projectes.

El Màster va adreçat a qualsevol persona amb titulació universitària que tingui interès en continuar formant-se i especialitzant-se en aquest àmbit, especialment als titulats en Turisme.

Més informació:

masters.eum.cat

 

Articles relacionats

Back to top button