superior

abajo

Formació

Oberta la convocatòria de beques en màrqueting turístic de Catalunya

Per impulsar la formació en turisme entre els futurs professionals del sector, l’Agència Catalana de Turisme (ACT) atorga 7 beques per incorporar nou personal becari a les seves oficines de promoció turística.

Les beques de formació en màrqueting turístic de Catalunya van dirigides als joves que volen formar-se de forma qualificada en l’àmbit del sector turístic català i volen tenir experiència que els orienti en la seva carrera professional.

Enguany, les places a cobrir el 2022 amb les beques de l’ACT són: 1 a París, 1 a Londres, 1 a Madrid, 2 a Frankfurt, 1 a Brussel·les i 1 a Milà. La durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2022) amb possibilitat de prorrogar-les dotze mesos més. La dotació econòmica varia en funció de la destinació i oscil·la entre els 16.760 i els 25.840 euros per a l’any 2022.

Per accedir a aquestes beques cal disposar, entre d’altres requisits, d’una titulació universitària oficial (grau, llicenciatura o diplomatura); tenir la nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea; tenir l’empadronament a Catalunya mínim de dos anys; tenir el certificat de nivell de suficiència de català i coneixement de l’idioma/es oficial/s del país de destinació, no tenir cap deute amb l’Administració Pública i tenir un màxim de 30 anys. Les sol·licituds es poden presentar fins el 15 de setembre de 2021.

Aquesta serà la 24a promoció de becaris i becàries de l’ACT i, des que l’any 1997 va sorgir la primera promoció, ja han gaudit d’aquestes beques un total de 195 joves.

Per a més informació:  http://act.gencat.cat/qui-som/treballa-amb-nosaltres/

Articles relacionats

Back to top button