superior

AllotjamentAAVV i TTOOEstudisTransport

El turisme d’autocaravana ha triomfat aquest estiu a Espanya

Les reserves d’autocaravanes per a aquest estiu han crescut un 120% a Espanya respecte a 2020 i un 53% respecte a l’últim estiu prepandèmia de 2019.

La Covid ha facilitat una modalitat de vacances considerades més segures. Els entorns oberts i els desplaçaments en transports particulars estan sent els preferits. Segons dades d’Indie Campers, plataforma especialitzada en el lloguer d’autocaravanes, Espanya és el segon país d’Europa preferit per viatjar en aquesta modalitat de vehicle, concentra el 16% del total de reserves realitzades en la seva plataforma. Alemanya és l’únic destí que supera Espanya. A més, segons ha detallat, les nacionalitats estrangeres que més han reservat autocaravanes a Espanya a través de la seva plataforma són alemanys, francesos, holandesos i italians.

Els viatges en autocaravana per Espanya estan sent més llargs que l’any anterior, passant de 9 nits de mitjana el 2020, a 11 nits aquest estiu. En paral·lel al creixement de la demanda també han detectat un increment de la despesa mitjana dels autocaravanistes que ha augmentat un 19% en comparació a l’any 2020.

El creixement ha estat tan important que Indie Campers explica que per satisfer l’alta demanda ha hagut de recórrer a propietaris privats perquè ofereixin al marketplace de lloguer els seus vehicles. El púbic espanyol està sent el majoritari: 7 de cada 10 reserves d’autocaravanes planificades a través d’aquesta plataforma les han realitzat espanyols.

Articles relacionats

Back to top button