El Fòrum TurisTIC aporta optimisme al sector tot pensant en la transformació digital

La novena edició del Forum TurisTIC que organitza Eurecat i que com és tradicional te per objectiu l’aplicació de les TIC en el sector del turisme, s’ha desenvolupat amb èxit i aportant una bona dosi d’optimisme al sector, començant per haver-se desenvolupat en format híbrid. La jornada presencial, que es va celebrar al Recinte Modernista […]

Val la pena fer balanç de Fitur 2021

La Fira internacional de turisme de Madrid, Fitur, havia canviat les seves dates habituals del mes de gener per les de maig per esquivar la crisi de la COVID. La afluència de professionals i expositors no ha arribat ni a la meitat d’un any convencional.

La paradoxa de Fitur, la fira de turisme quan no hi ha turistes

L’obstinada organització de Fitur no ha donat el seu braç a tòrcer i del 19 al 23 de maig celebren una nova edició a Madrid de la fira internacional del turisme. Si l’última edició va ser de rècord aquesta ho tornarà a ser, però en clau negativa.

MWC marca el pas de com seran les fires i congressos del futur

El Mobile World Congress (MWC) ha presentat les mesures que implantaran per poder desenvolupar el congrés de forma segura. El pla que ha dissenyat podrà ser la guia de futur per a la resta d’organitzadors d’esdeveniments que el poden utilitzar com a protocol sanitari.

0 0 0