Fitur 2022, un balanç marcat pel desastre de l’organització

Aquesta edició de Fitur es recordarà per “les cues de la vergonya”. Fins a 2 hores de cua (en algun cas més) van haver de suportar els visitants per accedir al recinte el primer dia de fira. El caos organitzatiu va ser majúscul i la imatge d’IFEMA ha quedat tocada.

Presència de Catalunya en més de 40 fires internacionals de turisme durant el 2022

El director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), Narcís Ferrer, ha anunciat que l’organisme de promoció de Catalunya participarà a les fires i esdeveniments de turisme d’aquest any per “projectar que el model turístic català s’està transformant i que hi ha una clara aposta per fomentar un turisme  més ètic, innovador i responsable”.

Fitur segueix, ITB cancel·la

Els organitzadors de la cita alemanya per excel·lència del sector turístic, ITB Berlín, ha anunciat la cancel·lació de la fira presencial del 2022 que anava a tenir lloc del 9 i 13 de març.

El futur de la comunicació turística

Quines són les preguntes que els professionals de la informació i del turisme es plantegen en aquests moments? El I Congrés Nacional de Periodisme i Turisme ha tancat conclusions molt diverses i obertes.

El Congrés Mundial de Turisme Esportiu convida a reflexionar sobre la sostenibilitat dels grans esdeveniments i a cercar noves fórmules per desenvolupar-lo

S’ha celebrat finalment a Lloret de Mar l’esperat primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu que va haver de posposar-se l’any passat a causa de la pandèmia. Les dues jornades van desenvolupar-se amb gran èxit, degut a l’intens programa, amb una seixantena de ponents i al format híbrid, que va permetre la participació presencial d’unes 350 […]

0 0 0