superior

Destinacions

Tossa de Mar s’incorpora a les Vies Braves

L’Ajuntament de Tossa s’ha adherit al projecte de Vies Braves que té com a objectiu crear un nou pol d’atracció turística, esportiva i de promoció econòmica a la Costa Brava.

L’itinerari de Tossa, des de la Platja Gran fins a la Platja d’Es Codolar, es podrà recòrrer en uns 15 minuts i té una dificultat mitja.

Les “Vies Braves”, impulsades des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, són una xarxa pública d’itineraris marins destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques. Aquests itineraris, que transcorren paral·lels als camins de ronda, estan senyalitzats i abalisats, i permeten que tothom pugui gaudir i explorar el litoral des del mar nedant de forma segura.

Segons la regidora de Turisme i Promoció Econòmica del municipi, Mª Àngels Pujals, “aquest projecte permet diversificar i desestacionalitzar el turisme; captar nous segments de mercat; promocionar la destinació; promoure el coneixement, l‘ús racional i sostenible dels recursos naturals; promocionar esport i salut amb, per exemple, nedades populars; i pot ser un reclam lúdic, amb fotografia submarima o snorkel”.

Articles relacionats

Back to top button