superior

Destinacions

La Val d’Aran és una de les tres millors destinacions Leadership del món

Els premis World Legacy Awards de National Geographic Society han escollit la Val d’Aran entre les tres millors destinacions Leadership del món. Els altres finalistes, d’entre 150 candidats que han participat enguany, han estat el parc Yosemite i Aruba, que finalment ha estat la guanyadora.

Aquests guardons de la societat National Geographic es donen a les destinacions, organitzacions i empreses que treballen en la transformació de la indústria turística, potenciant el turisme sostenible. I és que la Val d’Aran té la certificació Biosphere Destination otorgada per la UNESCO, una denominació que reconeix la sostenibilitat del turisme que es fa a la vall. És la primera destinació de muntanya del món que té aquest reconeixement.

La consellera de turisme del Conselh Generau d’Aran, Anna Díaz, ha afirmat que “ara continuarem treballant en la mateixa línia, amb la satisfacció pel reconeixement de la feina feta, però sense perdre de vista que la sostenibilitat del nostre territori és prioritària” i que per tant, “cal seguir treballant per protegir-lo”.

L’essència dels Pirineus és l’eslògan que utilitza la Val d’Aran en la seva promoció turística. Envoltada de cims de més de 3.000 metres, pobles amb cases de pedra, fusta i pissarra, una història lligada a la cultura occitana, i també l’esquí, una important oferta hotelera, gastronòmica, senders senyalitzats i una gran varietat d’esports d’aventura són algunes de les possibilitats que explota la vall per atreure el turisme.

Articles relacionats

Back to top button