superior

Destinacions

Turoperadors centreeuropeus programaran oferta dels Pirineus

La Seu d’Urgell va acollir, el passat 30 d’octubre, “l’acció de promoció i comercialització més important de la marca turística Pirineus”. Els organitzadors del “Workshop Pirineus 2009” van reunir 60 empreses i entitats catalanes i una trentena de turoperadors d’Alemanya, Suïssa i Àustria.

Les empreses amb producte turístic vinculat als Pirineus catalans es van entrevistar de manera individual amb els diferents agents turístics estrangers. Aquesta jornada ha permès la comercialització de producte com els esports d’aventura, el turisme actiu, les estacions d’esquí, els allotjaments rurals i de muntanya, la gastronomia, l’oferta cultural… Els dies previs, 28 i 29 d’octubre, els operadors van participar en un viatge de coneixement dels recursos turístics de la comarca de l’Alt Urgell: la Vall de la Vansa, Alinyà i Organyà.

L’objectiu és que els operadors centreeuropeus ampliïn la programació dels Pirineus en els seus catàlegs. El director de Turisme de Catalunya, Ignasi de Delàs; el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Àngel Vidal; la directora del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Dolors Batallé; i el conseller de Turisme del Conselh Generau d’Aran, Juan Antonio Serrano, màxims responsables de les institucions turístiques que impulsen la marca Pirineus, es van donar cita a l’hotel El Castell de Ciutat de la Seu d’Urgell, centre del workshop. D’aquesta manera demostraven la importància de la jornada, considerada la més important de l’any per a la promoció dels Pirineus.

Àngel Vidal, del Patronat de Turisme de Lleida va comentar que aquesta trobada amb els operadors estrangers ha estat una bona oportunitat per donar a conèixer el futur Aeroport Lleida Alguaire que entrarà en funcionament el proper mes de desembre. Vidal també ha fet referència a les possibilitats de creixement que té el turisme de la tercera edat als Pirineus i com pot ajudar a la desestacionalització turística.

Back to top button