La tendència d’ampliar al màxim el domini esquiable

Les estacions d’esquí estan apostant per oferir als seus visitants la màxima capacitat possible de quilometres esquiables. El nou atractiu del sector de la neu està passant per anunciar ampliacions de dominis, forfets conjunts i unificació d’estacions.

Desfermada l’alarma per la soca sud-africana del covid

La nova mutació del Covid-19 detectada al sud del continent africà posa en alerta els països i la comunitat científica. Òmicron, com s’ha anomenat aquesta variant, suposa una prova de foc per a les vacunes. L’Organització Mundial de la Salut tem més risc de reinfecció amb aquesta variant. En les properes setmanes se sabrà si […]

Europa Central es prepara per prendre mesures contundents per la Covid

Les autoritats alemanyes i austríaques es plantegen endurir les restriccions per frenar l’avenç del coronavirus al país. Una de les mesures més directes serà “bloquejar” les persones no vacunades. En el cas d’Àustria el govern ja ha decretat el confinament de tota la seva població i fa obligatòria la vacunació.

Catalunya ja es promociona com a destinació als Estats Units

L’any 2019 Catalunya va ser la principal destinació dels americans a l’Estat espanyol, amb una quota de mercat del 46% i un total d’1.511.000 turistes americans. La nova situació que viu els Estats Units, amb l’obertura als viatges, ha impulsat també l’activitat promocional turística.

A un pas del tancament de l’emissor britànic

Preocupació a la propera edició de la WTM per un virus que camina descontrolat al Regne Unit. La indústria turística europea i mundial es donarà cita la propera setmana a Londres en una edició ‘normalitzada’ de la World Travel Market. Tots estaran molt pendents de l’evolució del coronavirus al mercat britànic.

0 0 0