La Costa Brava i la Costa Daurada busquen turistes d’alt poder adquisitiu

Els dos patronats de turisme de les diputacions de Girona i Tarragona estan realitzant durant 2013 campanyes de promoció orientades a captar turistes amb alta capacitat de despesa en els mercats emergents. Rússia i la Xina, amb bastants milions de persones multimilionàries, són els països prioritaris on desenvolupar l’acció promocional.

El Patronat de la Costa Brava s’ha fixat en els creixents multimilionaris xinesos i russos. La seva intenció és donar a conèixer la Costa Brava entre els nous turistes potencials d’aquests països abans no ho facin altres destinacions competidores. En el mes de juny viatjaran a la Xina per a una acció comercial amb operadors turístics de Xangai. Els atractius que volen explotar en aquella ciutat seran l’hoteleria de luxe, el golf, la gastronomia i els casinos.

Pel que fa a Rússia, el Patronat de la Costa Brava vol augmentar la seva bona posició en aquest mercat. Ampliaran el radi de la promoció a diferents ciutats dels països de l’Est com Sant Petersburg, Kazan, Vladimir, Ivanovo o Rostov, i també Minsk i Almaty, capitals de Bielorússia i Kazakhstan, respectivament.

Per la seva banda, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona està intensificant les seves actuacions al mercat rus i ucrainià per donar a conèixer els atractius de la Costa Daurada. Els seus responsables ja han mantingut aquest any contactes i reunions amb els principals operadors turístics de Rússia. També han iniciat un roadshow promocional per sis ciutats russes de la Sibèria i dels Urals.

Segons argumenten des de la Diputació de Tarragona, en moments econòmics difícils com l’actual, Rússia i Ucraïna són països que gaudeixen d’un gran potencial turístic emissor que pot atenuar la possible disminució d’altres mercats cap a la Costa Daurada. “El fet d’establir bones relacions amb els principals agents de turisme d’aquests països és fonamental per garantir que la propera temporada aquest turisme registri un increment notable”.

La Costa Daurada és la destinació líder a Catalunya en turisme rus, juntament amb la ciutat de Barcelona. Fruit d’aquesta bona relació s’ha sabut que la Fundació Amics de Rússia està plantejant obrir a la Costa Daurada la primera església ortodoxa de Catalunya i la que podria ser més gran de l’Estat.

Està pensada principalment per als turistes russos, que podrien disposar-ne per els seves celebracions i festivitats. Els promotors opinen que amb una església d’aquestes característiques es podria incrementar notablement el nombre de visitants a la Costa Daurada. La ubicació concreta encara no està decidida però es podria conèixer en breu.

[HOME]

0 0 0