superior

Destinacions

Creen un club d’empreses de turisme actiu i natura de la Costa Brava

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha presentat el nou Club de Turisme Natura com instrument que els ha de permetre “estructurar, promocionar i ajudar a la comercialització dels productes turístics de la zona”. Preparen un pla d’accions i promoció específic per al 2012 que el finançaran les empreses i el mateix Patronat.

Les empreses membres del club poden estar dedicades a desenvolupar activitats nàutiques –ports esportius, multiactivitat nàutica, vela navegació, submarinisme-, senderisme, cicloturisme i BTT, multiactivitat i esports d’aventura, estacions d’esquí i empreses relacionades amb la neu, empreses d’allotjament que basen la seva clientela en activitats, empreses de comercialització d’activitats i paquets d’activitats amb allotjament, municipis turístics, consells comarcals i parcs naturals i espais protegits.

A la presentació del Club han assistit una vuitantena de representants del sector turístic públic i privat de la província. L’antic club de turisme nàutic del Patronat s’integrarà al nou club. També les empreses d’OciGirona i el Consorci de les Vies Verdes en formaran part.

Segons el Patronat, aquest club persegueix incidir de manera segmentada en els principals mercats emissors de turisme: “incentiva l’oferta especialitzada per arribar a mercats i segments de públic específic alhora que s’optimitzen els recursos públics i privats adreçats a la promoció i comercialització”.

Es tracta d’una plataforma de col•laboració públic – privada que desenvoluparà un pla d’accions i promoció que comprendrà l’organització de viatges de familiarització, workshops, presentacions i la participació en fires internacionals. També es publicarà un catàleg de productes dirigit a professionals i a públic final, un nou portal de l’oferta turística d’activitats i es realitzaran campanyes publicitàries.

A l’actualitat el Patronat de Turisme Costa Brava Girona gestiona tres clubs de màrqueting de producte que estructuren, promocionen i comercialitzen l’oferta turística de productes específics: nàutic, golf, i salut i bellesa. Un total de 98 empreses i entitats formen part dels diversos clubs de producte impulsats pel Patronat de Turisme, a banda dels que integren el Consorci de les Vies Verdes de les comarques gironines.

Back to top button