superior

Turismo Navarra

Navarra, “regne” de les reunions

El prestigi universitari i sanitari, juntament amb l’important teixit empresarial, liderat pel sector del motor i de les energies netes, converteix Navarra en una destinació ideal per realitzar congressos, convencions i viatges d’incentius.

Pamplona compta amb una completa infraestructura hotelera, amb dos mil llits repartits en establiments de totes les categories, i una àmplia xarxa de comunicacions que permet organitzar tot tipus d’esdeveniments nacionals i internacionals.

Durant 2012 ha estat seu de nombrosos congressos, fires i salons, conferències, seminaris i altres reunions d’organismes diversos. Destaquen congressos relacionats amb la salut, com ara el Congrés Nacional de Nefrología Pediàtrica, el Congrés Nacional de la Societat per a l’Estudi de Malalties del Raquis i el Congrés de la Societat Espanyola d’Alergología i Immunologia Clínica.

Navarra ha acollit també altres tipus d’esdeveniments, entre ells, la Fira Internacional de Turisme Navartur Reyno de Navarra, i el Congrés Internacional d’Arquitectura i Societat, que va aplegar cèlebres arquitectes, com Norman Foster, Rafael Moneo o Álvaro Siza.

Modernes infraestructures

Destaca el Palau de Congressos i Auditori Baluard, un dels més grans d’Espanya, inaugurat el 2003. Es tracta d’un espai singular de 63.000 m2 situat en ple centre de Pamplona. Compta amb un auditori principal amb capacitat per 1.600 espectadors, una Sala de Cambra disposada per acollir 450 persones, i les Sales Ciudadela i Luneta, per a 800 persones cadascuna.

A aquest enclavament fonamental per al turisme MICE, se sumen les més de cent sales en hotels, institucions i universitats condicionades per a aquest tipus d’oferta.

Cal destacar, a més, que a Pamplona se situa la seu de l’associació navarresa d’empreses d’Organitzadors Professionals de Congressos.

[HOME]

Back to top button