El futur d’Eurovegas és una incògnita

No està gens clar que Eurovegas acabi sent una realitat. La Comunitat de Madrid està mirant de forçar els canvis normatius que sol•licita Las Vegas Sands i aconseguir que la companyia col•loqui la primera pedra a finals d’any o principis de 2014.

Sense els canvis que demana la multinacional nord-americana del joc el projecte Eurovegas està en l’aire. El diari Cinco Dias informava que en les converses dels analistes del banc nord-americà JP Morgan amb els responsables de Las Vegas Sands no es desprèn que la companyia vagi a realitzar el projecte.

La Llei Antitabac seria un dels primers obstacles que esgrimeixen els promotors com a part del retard en l’inici de les obres. L’últim revés va arribar des de Buenos Aires amb la truncada carrera de Madrid per acollir els JJ.OO. del 2020. La celebració dels Jocs a la capital era una de les bases que avalaven el macrocomplex. Algunes informacions apunten al fet que Las Vegas Sands ja està buscant a Japó terrenys per instal•lar casinos i hotels una vegada coneguda l’elecció de Tòquio com a seu olímpica. Queda clar que el magnat Sheldon Adelson no es casa amb ningú i ara el futur d’Eurovegas és una incògnita.

El govern de la Comunitat de Madrid està pressionant al govern central perquè forci tots els canvis legislatius. La pèrdua del projecte seria un fiasco tant polític com a econòmic. En un context de crisi com l’actual la inversió prevista és estratosfèrica i la generació de llocs de treball podria equivaldre a un terç dels aturats de la comunitat de Madrid.

[HOME]

0 0 0