superior

Fires i Congressos

Subhasta solidària a Fitur

En el marc de Fitur, l’associació Turisme Just organitza una subhasta solidària de viatges donats desinteressadament per empreses del sector, que van des d’estades d’agroturisme a les Balears, passant per nits a la selva amazònica, fins a un training camp per a un equip de directius turístics.

El valor de les donacions oscil•la entre els 250 i els 6.000 euros. Tots aquells que hi vulguin participar poden registrar-se al web www.turismojusto.org/subasta i fer la seva oferta a partir de dos euros. La licitació on line es tancarà el dia 1 de febrer a les 12h, a partir d’aquesta hora se celebrarà la subhasta presencial al pabelló 12 d’Ifema.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és generar recursos per a dos projectes de Turisme Just: la formació gratuïta en turisme d’estudiants del tercer món i l’ajut a les comunitats indígenes Shipiba de l’Amazones (Perú) per desenvolupar una oferta de turisme rural comunitari. Segons l’ONU, 2.500 milions de persones viuen amb menys de 2€ al dia i segons l’OMT, el turisme és la principal font de divises per a la majoria dels països més pobres del planeta.

Aquesta acció compta amb la col•laboració de la Universitat de les Illes Balears, FITUR i Moonshine Marketing. El llistat de guanyadors de la subhasta i l’import de les seves ofertes es publicarà al web de Turisme Just. Només per participar, els internautes ja entren en un sorteig d’una expedició d’estudi de cetacis donat per www.viatgesresponsables.com.

Back to top button