superior

EmpresesTransport

L’Uber pels aeroports arribarà a Europa

El servei Wingz d’Estats Units es converteix en l’Uber dels aeroports. Dissenyat en 2013 buscant preus atractius està pensat especialment per als viatges en cotxe amb origen o destinació als aeroports. Aviat donarà el salt a Europa

El creador de la plataforma per compartir cotxe va decidir tirar endavant amb la seva idea igual que ho va fer el creador d’Uber, després de patir la falta de taxis a la ciutat de París. En aquest cas la característica és que se centra en les connexions amb els aeroports i amb un preu conegut per endavant.

Els clients poden reservar i pagar el trajecte amb antelació. A més pot triar el vehicle, el conductor i fins a serveis específics com cadiretes per a nens. El seu impulsor vol que aquest servei sigui personalitzat i que no se suscitin sorpreses i per a això considera essencial el pagament abans de la carrera com passa en els bitllets de bus o tren.

Els clients poden valorar el conductor i recomanar-ho en una comunitat d’usuaris. Wingz ja compta amb més de 20.000 clients regulars als Estats Units. Els conductors, prop de 600, tenen la seva pròpia pàgina i es poden comunicar directament amb els clients. L’aplicació serveix per a viatges en 18 aeroports principalment a Califòrnia i Texas. Encara no hi ha data de llançament de Wingz a Europa però l’empresa està molt interessada i ho considera un mercat amb un enorme potencial.

Articles relacionats

Back to top button