superior

Formació

Convoquen 6 beques per a la promoció turística de Catalunya

Un any més, l’Agència Catalana de Turisme (ACT) vol incorporar nous becaris a les oficines de promoció turística que té fora de Catalunya. En aquesta ocasió per a les situades a Frankfurt, París (dues places), Brussel·les, Nova York i Madrid.

Ja s’ha obert el període d’inscripció a unes beques de formació en màrqueting turístic que tenen un doble objectiu: formar professionals qualificats en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència que els permeti aplicar-la posteriorment en el desenvolupament de la seva carrera professional.

Per accedir a aquestes beques cal disposar, entre d’altres requisits, d’una titulació universitària oficial (grau, llicenciatura o diplomatura); tenir la nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea; tenir l’empadronament a Catalunya mínim de dos anys; tenir el certificat de nivell de suficiència de català; tenir coneixement del castellà i de l’idioma/es oficial/s del país de destinació; i tenir un màxim de 30 anys.

La durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2019) amb possibilitat de prorrogar-les un any més amb excepció del centre de promoció de Nova York, que es pot prorrogar fins el mes de juliol del 2020. Pel que fa a la dotació econòmica, varia en funció de la destinació i oscil·la entre els 16.862 i els 32.450 euros per a l’any 2019. Les sol·licituds poden presentar-se fins el 15 de setembre de 2018.

L’ACT té oficines de promoció turística a: Madrid, Frankfurt, París, Londres, Milà, Moscou, Brussel·les, Hèlsinki, São Paulo, Nova York, Beijing i Singapur i, des que l’any 1997 va sorgir la primera promoció de becaris, ja han gaudit d’aquestes beques un total de 178 joves.

Per a més informació:  http://act.gencat.cat/qui-som/treballa-amb-nosaltres/

Articles relacionats

Back to top button