superior

DestinacionsEstudis

Els indicadors turístics 2016 de la Diputació de Barcelona, a la butxaca

El LABturisme de la Diputació de Barcelona ha publicat els indicadors turístics 2016 en un format de butxaca, molt còmode perquè els professionals turístics el puguin tenir al seu abast en qualsevol moment.

Els indicadors es presenten en forma de tríptic i recullen les principals dades turístiques dels establiments de les comarques de Barcelona. Així hi podem trobar tres grans apartats: “Oferta”, “Demanda” i “Procedència de la demanda”. En els dos primers tenim les xifres per les marques de la destinació Barcelona, que recordem són Barcelona, Paisatges de Barcelona, Costa de Barcelona i Pirineus. A l’apartat “Procedència de la Demanda” les marques que hi trobem són Barcelona i Entorn de Barcelona, que no inclou la comarca del Barcelonès.

Pel que fa als establiments, en l’apartat de l’oferta hi són totes les tipologies d’establiments: Hotels, Càmpings, Turisme Rural, Apartaments Turístics i HUTS (habitatges d’ús turístic). Però en el cas de la demanda només hi han els hotels, els càmpings i el turisme rural.

El tríptic es completa amb una detallada informació de les dades, comarca per comarca. En aquest cas hi tornem a trobar totes les tipologies d’establiments.

Els indicadors es poden consultar al web de la Diputació de Barcelona on hi ha el PDF del tríptic. Els usuaris que vulguin tenir-lo com eina de treball només cal que l’imprimeixin.

Articles relacionats

Back to top button