superior

Destinacions

Les estacions d’esquí catalanes han tancat la temporada amb rècord

El Pirineu de Lleida obté els millors resultats de la història i el de Girona s’acosta al milió d’esquiadors

Les estacions d’esquí del Pirineu han aconseguit uns resultats espectaculars la temporada 2021-2022. Les estacions de Lleida han venut 1,5 milions de forfets i les de Girona han rebut 900.000 usuaris.

Aquestes dades aproximen a les estacions gironines als valors de la temporada 2019/2020 i en les de Lleida signifiquen un rècord històric. I és que en el cas lleidatà les vendes ha estat un 10% superiors a les del millor any (2017). Baqueira Beret ha liderat aquesta excel·lent temporada a Catalunya. Ha obert 143 dies i l’ha permès superar el milió de forfets venuts.

Els resultats més remarcables al Pirineu gironí són els de l’estació d’esquí de Masella que ha rebut més de 400.000 esquiadors durant els 150 dies que ha estat oberta. Per la seva banda les tres estacions que formen part de Ferrocarrils de la Generalitat –La Molina, Vall de Núria i Vallter–han sumat 476.965 visitants i 144 dies d’activitat.

La pandèmia es va emportar per davant dues temporades d’esquí, i els esquiadors van caure un 70%. Aquesta última ha estat la de la recuperació total perquè, sent una de les més llargues dels darrers anys, ha permès igualar i en molts casos superar les previsions més optimistes.

Articles relacionats

Back to top button