superior

abajo

DestinacionsFormació

Wu Lei, jugador del RCD Espanyol, nou reclam per promocionar Catalunya a la Xina

Una campanya de promoció turística de Catalunya a la Xina es centra en el popular davanter Wu Lei que juga en el RCD Espanyol de Barcelona.

El jugador protagonitza una vídeo orientat a impactar en el públic xinès que ara està programant les seves vacances per a l’any nou xinès 2020, de finals de gener i principis de febrer. Wu Lei està considerat el millor jugador de la selecció xinesa de futbol. La popularitat al seu país es constata amb una dada molt significativa: el dia del seu debut a la lliga va aconseguir una audiència de més de 40 milions d’espectadors xinesos.

L’Agència Catalana de Turisme manté un acord amb el club blanc-i-blau i aquesta és una acció més de cooperació. En el 2017, una altra campanya similar la va protagonitzar el propi president del club, el també xinès Chen Yansheng,

El vídeo de Lei presenta la singularitat del territori català fent un recorregut per indrets singulars i les icones més reconegudes a nivell internacional. El recorregut passa pels Pirineus, la Costa Brava, Montserrat, PortAventura World, el Priorat, el Delta de l’Ebre i el Monestir de Poblet. El vídeo es difondrà a través de les xarxes socials del RCD Espanyol de Barcelona, del jugador blanc-i-blau i del mitjà esportiu xinès Score Sports.

Vídeo promocional:

Segons dades de l’Agència Catalana de Turisme, en els darrers 12 mesos, han visitat Catalunya més de 370.000 turistes xinesos que han generat una despesa de 700 milions d’euros.

L’Espanyol se suma al Barça en la promoció turística de Catalunya

Articles relacionats

Back to top button