superior

Destinacions

L’Espanyol se suma al Barça en la promoció turística de Catalunya

El RCD Espanyol contribuirà a la promoció de Catalunya com a destinació turística a nivell mundial. El club de futbol ha signat un acord de Partenariat amb l’Agència Catalana de Turisme (ACT) similar al que el FCBarcelona té amb l’ens de promoció turística català.

Segons expliquen en un comunicat, els objectius d’aquest acord són “reforçar i millorar el posicionament de la destinació turística de Catalunya a l’exterior, afavorir-ne la comercialització, generar sinèrgies entre ambdues entitats i compartir els valors de la marca turística “Catalunya”.

Amb aquesta finalitat, el RCD Espanyol promocionarà Catalunya a través dels seus suports corporatius i especialment pels canals digitals, web i xarxes socials. El club té presència als canals asiàtics Sina Weibo i Wechat. A més, a través del videomarcador de l’estadi passaran espots publicitaris de Catalunya els dies de partit.

L’acord també incorpora una vessant dirigida al món professional on el RCD Espanyol s’implicarà amb l’ACT al llarg de l’any en trobades amb turoperadors, viatges de premsa i familiarització. L’Agència Catalana de Turisme serà un dels col•laboradors de la gira d’estiu del RCD Espanyol i l’equip cedirà drets d’imatge de jugadors per accions promocionals.

Com a contraprestació, l’ACT donarà visibilitat internacional al RCD Espanyol i al seu ambiciós projecte d’internacionalització. Donarà suport al club en la comercialització dels seus productes tant a través dels centres de promoció turística que l’ACT té a l’exterior com a les oficines de turisme de Catalunya.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button