superior

Fires i Congressos

El Saló Internacional del Turisme a Catalunya evoluciona i es transforma en B-Travel

Avalat per una trajectòria de més de 20 anys, el Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC) fa un pas més enllà i el 2015 inicia una nova etapa com a B-Travel. El certamen aposta per un canvi de format més orientat a les experiències turístiques que demana el nou viatger i amb l’objectiu que el visitant pugui personalitzar la seva visita en funció de les emocions que busca per al seu viatge. Se celebrarà del 17 al 19 d’abril al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Després d’analitzar les últimes tendències en turisme i tenint en compte les demandes del nou viatger, el SITC es reinventa i evoluciona a B-Travel amb un model innovador que revaloritza les experiències turístiques per respondre així als reptes del sector i als canvis d’hàbits i motivacions d’un consumidor que, segons un estudi encarregat pel saló, vol gaudir d’allò autèntic i exclusiu, desconnectar digitalment i descobrir llocs fora de les rutes marcades; també aprecia la cultura local i té una major consciència ecosocial.

L’oferta de B-Travel s’estructurarà en cinc eixos temàtics: B-Happy, amb propostes per als que volen compartir experiències de benestar en companyia (slow travel, escapades romàntiques, viatges en família i amb amics, destinacions de wellness i per “desinfoxicar-se” de la tecnologia, etc); B-Special, oferta dirigida als visitants que persegueixen vivències úniques (local love, shopping o experiències de luxe, entre d’altres); B-Culture, per als entusiastes de l’art, la història i la cultura (destinacions de turisme cultural, religiós, cinematogràfic, etc); B-Adventure, amb l’esport, la natura i l’aventura com a protagonistes (càmping, turisme rural, viatges amb mascotes, destinacions nàutiques, etc); i B-Delicious, per als interessats en l’eno-gastronomia.

Amb aquest nou enfocament, orientat a la demanda, el visitant pot personalitzar la seva visita ja que trobarà rutes especialitzades en l’experiència que vol viure durant el seu viatge “, destaca Marta Serra, directora de B-Travel. “Com a experts en turisme després d’organitzar el SITC durant més de dues dècades i sent un dels certàmens més importants del mercat, liderem aquest canvi de model firal amb el suport de les empreses expositores. Amb aquest aval, posem rumb cap a un nou format que esperem poder implantar al 100% en les pròximes edicions”, afegeix.

Nova comunitat viatgera 365 dies

Un altre dels objectius de B-Travel és establir una nova comunitat de viatgers, la B-Travel Community, que pretén estar activa al llarg de l’any perquè els visitants puguin estar informats de les últimes tendències i novetats de l’oferta que més els interessa i contactar amb altres viatgers que comparteixen les seves preferències.

Articles relacionats

Back to top button