superior

abajo

DestinacionsFormació

Nova targeta “Barcelona Pass Modernisme”

La Diputació de Barcelona i Barcelona Turisme acaben de presentar el modernisme com una estratègia conjunta de promoció turística.

La principal novetat és la creació d’una targeta anomenada “Barcelona Pass Modernisme”, que pretén facilitar el descobriment d’aquest estil arquitectònic més enllà de les grans icones de la ciutat de Barcelona i per tant, anima al descobriment de llocs fora de la capital.

Es tracta d’una targeta pensada pels visitants repetidors que volen conèixer altres atractius fora del circuit turístic habitual i que estan molt interessats en la cultura.

Les característiques principals de la nova targeta són:
– Preu de 90 €.
– Vàlida per a 7 dies.
– Inclou l’entrada a 15 edificis modernistes de 5 municipis diferents: Barcelona, Sitges, Terrassa, Mataró i Canet de Mar.
– Si és visiten els 15 equipaments, l’estalvi arriba fins al 50%.
– La targeta dona preferència de visita en el cas que hi hagin cues.
– Te un format de tarja de crèdit i es presenta amb una completa guia amb informació, transport, plànols de les viles i descriu altres llocs d’interès.

El modernisme a Barcelona és molt més
En la presentació, el diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Forns,  va posar de manifest la importància que la Diputació dona al Modernisme com una destinació de gran interès cultural més enllà de la ciutat de Barcelona.  Per això la institució impulsa un seguit d’accions en el marc de l’Any del Turisme Cultural promogut per l’Agència Catalana de Turisme. Així també és va donar a conèixer el calendari de fires i festes modernistes, repartides per tot l’entorn de Barcelona al llarg de l’any. Algunes de les més importants són les de la Colònia Güell a Santa Coloma de Cervelló, la de Barcelona (dreta de l’Eixample, carrer Girona), Terrassa o Canet de Mar. Aquest calendari és pot consultar al web específic de Modernisme que té la Diputació.

Ignasi de Delàs, sots director de Turisme de Barcelona va dir que la targeta és la gran contribució de Barcelona a l’Any del Turisme Cultural i que els turistes puntuen amb un 9,3/10 les propostes arquitectòniques de Barcelona.

Jaume Tomàs, director de productes turístics de Barcelona Turisme va recordar que el 50% dels turistes que visiten Barcelona són repetidors i que la targeta Barcelona Pass Modernista és el primer producte que han fet conjuntament amb la resta del territori. També va senyalar que estan oberts a la incorporació de més equipaments d’altres ciutats i pobles i no descarta que en el futur el transport públic quedi inclòs en la tarja.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button