superior

Destinacions

Eurovegas a Madrid, però condicionat al context econòmic futur

Las Vegas Sands ha anunciat que el projecte del magnat nord-americà Sheldon Adelson s’assentarà en la Comunitat de Madrid tot i que el seu desenvolupament futur queda condicionat a l’evolució del context econòmic. L’anunci va arribar poques hores després que es donés a conèixer que Catalunya apostava per Barcelona World.

S’obre ara una segona fase en el projecte Eurovegas, en què s’ha de definir l’"extensió final del projecte, la ubicació específica, així com les opcions de finançament dels mercats de capital", segons un comunicat signat per l’empresa de Sheldon Adelson.

La companyia ha confirmat que aportarà aproximadament del 25 al 35% de capital propi per al complex tot i que ha afegit que el procés està en fases molt primerenques i "pendent de la resolució dels reptes econòmics dins d’Europa, que jugaran un paper important".

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha felicitat al president de la Generalitat, Artur Mas, per haver "aconseguit" una "inversió alternativa" al projecte d’Eurovegas "molt important" i es va alegrar perquè tindrà lloc a Espanya.

[HOME]

Back to top button