superior

DestinacionsOrganismes / Política turística

Muntanyes de Prades, nova destinació interior de Turisme Familiar

Muntanyes de Prades s’ha convertit en la segona destinació d’interior de Catalunya en aconseguir aquest segell que atorga l’Agència Catalana de Turisme (ACT), després que l’any passat es certifiqués Les Valls d’Àneu (Pallars Sobirà).

Set municipis formen la destinació DTF Muntanyes de Prades: Alcover, Arbolí, La Febró, Capafonts, Mont-ral, Prades i Vilanova de Prades. I 30 establiments s’han adherit al segell: 12 allotjaments turístics, 11 restaurants, 4 empreses de turisme actiu i de natura, 2 oficines de turisme i un centre d’interpretació.

Muntanyes de Prades disposa d’una oferta variada i de qualitat, enfocada a les famílies. Destaca un reconegut espai natural, una serralada pre-litoral que ofereix la possibilitat de gaudir d’excursions i visites força planeres, ideals per a famílies amb nens. També disposa d’un important patrimoni cultural on destaca la Vila Vermella de Prades, nucli històric d’aquesta destinació.

Per aquells més actius, Muntanyes de Prades ofereix tot tipus de rutes que es poden fer a peu, en BTT o fins i tot a cavall. El GR 7, el GR 65 i les seves variants enllacen els diversos municipis de la destinació amb la costa Daurada i l’interior de Catalunya. A tot això, cal afegir una variada oferta de lleure i gastronòmica.

Amb la certificació de Muntanya de Prades, el segell DTF compta amb 16 destinacions certificades: Blanes, Calonge-Sant Antoni, Lloret de Mar, Roses, Torroella de Montgrí-L’Estartit i Castell-Platja d’Aro, a la Costa Brava; Calella, Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Santa Susanna, a Costa Barcelona; Calafell, Cambrils, Salou, Vila-Seca/La Pineda Platja, i Muntanyes de Prades a la Costa Daurada; i les Valls d’Àneu, al Pirineu. A més, 9 destinacions (8 a l’interior i una al litoral) es troben actualment en procés de certificació.

Aquestes certificacions suposen més de 500 empreses adherides al programa DTF arreu de Catalunya.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button