superior

Fires i Congressos

Comunicació i turisme es donen cita a Girona

Els dies 21 i 22 de setembre més de cent vuitanta blocaires, escriptors i creadors de continguts a les xarxes socials de l’àmbit dels viatges es concentraran a Girona, per participar al congrés europeu TBEX. El dia abans, tindrà lloc Comitur, el Congrés de Comunicació i Turisme a Internet.

La procedència dels congressistes de TBEX és variada, amb un predomini de blocaires procedents dels Estats Units (56), del Regne Unit (23), de l’Estat espanyol (23), d’Alemanya (15) i del Canadà (7), entre d’altres.

El congrés comptarà amb les ponències de «gurus» de l’àmbit, com ara Amy Porterfield, CC Chapman, Peter Shankman o Chris Gillebeau.

Coincidint amb l’esdeveniment mundial que se celebrarà a Girona, el Patronat de Turisme programa un seguit d’activitats dirigides als blocaires participants per donar-los a conèixer la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.

El congrés TBEX (Travel Blog Exchange) és la trobada anual més popular dels blocaires, escriptors i creadors de nous continguts en mitjans de comunicació social de l’àmbit dels viatges i l’estil de vida.

Comitur

Pel que fa a Comitur, el congrés està configurat per 2 taules rodones i 2 ponències, integrades cadascuna d’elles per professionals del sector de la comunicació i del turisme, que exposaran i debatran sobre les opcions de comunicació actuals a internet i les seves aplicacions en el sector turístic.

En aquesta tercera edició, els assistents podran escoltar a representants d’empreses i entitats com ara PlanB!, Segittur, EscapadaRural.com; TripAdvisor; Groupalia, Letsbonus i Google Travel.

[HOME]

Back to top button