superior

abajo

DestinacionsOrganismes / Política turística

La ciutat de Lleida busca la diferenciació a través de l’esport

La ciutat de Lleida impulsa el programa Sport & Emotion, un dels eixos principals d’actuació del seu Pla de Turisme per a aquest any 2014.

I ho està fent entre els principals responsables de federacions i organitzacions esportives aquest programa, entre elles, la Federación Española de Atletismo, la Real Federación Española de Gimnasia i la Real Federación Española de Hockey, entre d’altres.

Esportistes lleidatans com ara Saül Craviotto, Marc i Àlex Màrquez o Isidre Esteve, donen suport al projecte que té com a objectiu principal “posar en valor l’empemta de la ciutat de Lleida i la seva capacitat per organitzar, amb les màximes garanties de qualitat i de compromís, grans esdeveniments esportius”.

Segons les responsables turístics de la ciutat, aquesta línia de promoció obre noves perspectives per donar a conèixer la ciutat de Lleida en sectors diferents als tradicionals, “una aposta que -asseguren- juntament amb la potenciació de l’enogastronomia i del nostre ric patrimoni creiem que enceta una línia d’actuació que ens pot donar bons fruits pel que fa a un nou posicionament de la ciutat en l’àmbit d’oci i de la cultura”.

Segons dades de l’Anuari d’ Estadístiques Esportives 2013 publicat pel Ministeri d’ Educació, Cultura i Esport, més de 9 milions de turistes estrangers viatgen a Espanya per realitzar activitats vinculades a l’esport.

Lleida ha acollit amb èxit la celebració d’esdeveniments esportius com la Futsal, Màsters de Tennis, Volta Ciclista a Espanya i a Catalunya, Davis Cup, Copa Federació i es troba en plena preparació la Copa del Rei d’Hoquei sobre patins.

Articles relacionats

Back to top button