Barcelona World és l’alternativa a Eurovegas

Més de 600 hectàrees una inversió estimada de 6.000 milions de dòlars (4.700 M€), 12.000 places hoteleres, 10 milions de visitants anuals i una estimació de 20.000 llocs de treball directes i 20.000 més d’indirectes. El Govern de la Generalitat acaba de presentar Barcelona World, un gran projecte turístic que supleix la implantació d’Eurovegas que anirà a Madrid.

Barcelona World, una iniciativa del grup inversor Veremonte en col•laboració amb La Caixa que cedeix els terrenys, s’ubicarà al costat de PortAventura i podria inaugurar-se a finals de 2016. Barcelona World estarà format per 6 resorts turístics tematitzats en diferents àrees geogràfiques del món -Europa, EUA, la Xina, Brasil, Rússia i l’Índia-,que inclouran hotels,teatres,centres de convencions i casinos.

Els dubtes recauen en el promotor de Veremonte, encapçalat per l’empresari Enrique Bañuelos, una de les figures representatives de la bombolla immobiliària a Espanya. La Caixa ja ha informat que la seva participació queda limitada a vendre el terreny que és de la seva propietat i que no tindrà cap altre paper ni com inversor ni com gestor.

-Entrevista en el programa 8 al dia al Conseller Lluís Recoder (7/9/12)

El govern català diu que Barcelona World és un dels principals projectes d’inversió que es faran a Europa i al món en el sector MICE i del turisme familiar i esportiu. La suma de visitants de PortAventura i Barcelona World situaran l’àrea de Tarragona com el principal resort d’oci d’Europa, superant Disney Paris.

[HOME]

0 0 0