superior

TransportDestinacions

La Costa Daurada estrena demà les connexions aèries amb les Balears des de l’Aeroport de Reus

Quinze anys després dels darrers vols entre Reus i les Illes demà torna aquesta connexió amb un vol a Eivissa. Serà el primer d’una sèrie de tres, que també enllaçaran la Costa Daurada amb Mallorca i Menorca. Així el 24 de juny s’iniciarà la ruta Reus-Maó i el 26 de juny el vol Reus-Palma.

La Diputació de Tarragona ha estat un element clau per recuperar els vols domèstics de proximitat i la feina feta pel Patronat de Turisme de la Diputació juntament amb la Generalitat, els ajuntaments i les diferents entitats del territori que conformen la Taula estratègica de l’Aeroport de Reus han fet possible aquests vols a les Balears, així com un altre nova ruta a Gran Canària que començarà l’1 de juliol.

El vol a Canàries, operatiu tot l’any

Els vols regulars de la ruta Reus-Gran Canària, que operarà la companyia Binter a partir de l’1 de juliol, s’espera que resti operativa tot l’any amb dos vols setmanals, dijous i diumenge.
A més a més Binter ofereix la possibilitat que els passatgers puguin viatjar amb destinació final a qualsevol de les illes Canàries sense cost afegit, aprofitant els vols interinsulars que opera la companyia.

L’economia del Camp de Tarragona, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre veu una gran oportunitat de reactivació amb aquests vols regulars domèstics, alhora que l’Aeroport de Reus esdevé de nou un motor clau per recuperar el turisme i l’economia de la zona. S’espera que aquestes rutes contribueixin a generar un moviment de viatgers de mercats estables, enmig de la incertesa que encara plana sobre alguns mercats internacionals.
Així, la presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Meritxell Roigé, ha destacat el fet que “l’obertura d’aquestes rutes facilitarà un nou i important flux de viatgers cap a les nostres destinacions procedent de les Illes Balears i de Canàries. Aquests són mercats emissors molt interessants que generen una important afluència de visitants, que ara s’incrementarà i que provocarà un impacte positiu en l’activitat turística”. 

L’Aeroport de Reus va reprendre els vols comercials aquest mes de juny, desprès de vuit mesos d’inactivitat aèria per la pandèmia. Les primeres rutes de la temporada van ser a Londres, Shannon (Irlanda) i Brussel·les, totes elles operades per la companyia Ryanair.

La Taula estratègica de l’Aeroport de Reus és un organisme interadministratiu format per la Generalitat, la Diputació de Tarragona, diferents ajuntaments del territori, com ara Reus, Tarragona, Vila-seca, Salou o Cambrils i la Cambra de Comerç de Tarragona. El seu objectiu és promocionar l’aeroport.

La fitxa dels nous vols des de l’Aeroport de Reus és:

 • Reus-Eivissa
  Del 22 de juny a l’11 de setembre.
  2 vols per setmana: dimarts i dissabtes.
  Operat per Air Nostrum.
 • Reus-Maó
  Del 24 de juny al 10 d’octubre.
  2 vols per setmana: dijous i diumenges.
  Operat per Volotea.
 • Reus-Palma
  Del 26 de juny al 9 d’octubre.
  2 vols per setmana: dimarts i dissabtes.
  Operat per Volotea.
 • Reus-Gran Canària (i opcional a les altres illes).
  A partir de l’1 de juliol, amb previsió de volar tot l’any.
  2 vols per setmana: dijous i diumenge.
  Operat per Binter

Articles relacionats

Back to top button