superior

Destinacions

La Diputació de Barcelona presenta un nou blog per inspirar a fer turisme de proximitat

Proposar idees d’escapades i sortides per les comarques de Barcelona adreçades al públic de proximitat és l’objectiu que persegueix el nou blog de la Diputació de Barcelona que trobem a la seva marca turística Barcelona és molt més”.

El nou blog, al qual se li ha posat el nom de “Bcn+ per a gent curiosa”, està disponible en català i castellà i entronca amb el projecte de Turisme per a Gent Curiosa que la Diputació va engegar ja fa uns anys (veure notícia a Comunicatur).  Vol impulsar el turisme cultural en el més ampli sentit de la paraula, tot fomentant també el turisme sostenible a prop de Barcelona.

El nou espai també està pensat per a la navegació mòbil i per això té una imatge i una estructura simplificada per fer més fàcil la visibilitat dels continguts. Així, per exemple, hi trobem diferents apartats, com ara La recomanació de la setmana, que ocupa la part més visible del blog. Més avall es poden trobar entrades per a les següents propostes a mida: En Família, Rutes, Enoturisme, Gastronomia, Natura, Cultura, Esport i Fires. En clicar cadascun d’aquests apartats, s’ofereixen unes propostes determinades, amb informacions curtes però més que suficients per fer atractiva la proposta i amb un text de fàcil llegibilitat.

Finalment trobem un apartat titulat Properament… que proposa, a la manera d’una agenda, pròximes exposicions, esdeveniments o activitats. Tanca aquest apartat l’opció de clicar i cercar Més activitats.

Amb el nou blog també s’ha renovat el butlletí setmanal “Molt més que un cap de setmana” que s’envia cada dijous. Us podeu donar d’alta d’aquest butlletí AQUÍ.

Amb aquesta proposta, tan clarament orientada al turisme de proximitat, la Diputació de Barcelona complementa l’oferta del web internacional “Barcelona és molt més”, disponible en sis idiomes  i que permet la navegació per les tres marques turístiques: Costa Barcelona, Paisatges Barcelona i Pirineus Barcelona.

Articles relacionats

Back to top button