superior

Organismes / Política turística

Marian Muro, nova directora general de Turisme

La fins ara gerent de l’Associació Catalana d’Agències de Viatges (ACAV), Marian Muro, pren el relleu de Joan Carles Vilalta al capdavant de la Direcció General de Turisme. Amb aquest nomenament només resta el relleu en la direcció de l’Agència Catalana de Turisme i a la subdirecció general de Turisme per completar el nou equip de l’administració catalana que ha de desenvolupar els projectes de futur en matèria turística en la nova etapa oberta després de les eleccions catalanes.

Nascuda a Barcelona l’any 1969 i llicenciada en Dret, Muro havia ocupat diversos càrrecs a l’associació, entre ells, responsable de l’assessoria jurídica. La nova directora general forma part de l ‘equip del conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena. El polèmic nou decret dels apartaments turístics o la transposició de la Directiva Bolkenstein (qüestió en què, precisament, l’ACAV s’ha mostrat disconforme) són només dos dels molts temes que tindran sobre la taula els nous responsables turístics de Catalunya.

Marian Muro ha realitzat diferents cursos d’especialització sobre Dret d’Associacions i Dret del Turisme i ha estat membre de la Comissió de Turisme de la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE); de la Junta de l’Agrupació Europea d’Associacions d’Agències de Viatges (ECTAA); del Comitè organitzador del SITC; i àrbitre vocal de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya i de la Junta Arbitral de Consum de Barcelona, entre altres.

Back to top button