superior

Destinacions

Vine al mercat, turista!

L’ajuntament de Barcelona ha decidit promoure quatre rutes pels prop dels 50 mercats de la ciutat amb l’objectiu de distribuir els fluxos de visitants pel màxim nombre de barris possible.

Les rutes s’han elaborat seguint quatre temàtiques: mercats que destaquen per ser emblemàtics, per la seva riquesa arquitectònica, per la seva història o bé pel paper determinant que van jugar en moments clau de la història de Barcelona. Entre d’altres, trobem els mercats del Born, de la Concepció, d’Hostafrancs, del Ninot, de la Llibertat, de Galvany, de Santa Caterina, del Clot, de Sant Andreu i del Poblenou.

En aquesta selecció, no falta el mercat de la Boqueria, consolidat ja com una de les atraccions turístiques de Barcelona, amb uns 800.000 turistes l’any, l’èxit del qual l’ajuntament vol fer ara extensiu a la resta de mercats de la capital catalana. La intenció és descongestionar el centre de Barcelona i oferir noves propostes als seus visitants.

A les oficines de turisme es pot trobar una guia d’aquesta nova Ruta dels Mercats, editada en català, castellà, anglès i francès. En el futur no es descarta consolidar aquesta proposta amb visites guiades pels recintes seleccionats.

Back to top button