superior

Destinacions

58 rutes de la Costa Brava a l’abast de tothom a Wikiloc

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha actualitzat les rutes disponibles al canal Wikiloc, amb 52 noves rutes de senderisme i sis de ciclisme de carretera, disponibles en quatre idiomes.

En ambdós casos és tracta de rutes dels senders de gran recorregut, els famosos GR. Concretament ha actualitzat parcialment els següents GR:

  • GR 1: sender Transversal
  • GR 2: de la Jonquera a Sant Adrià de Besòs (per l’interior, passa per la Garrotxa i les Guilleries)
  • GR 11: sender del Pirineu
  • GR 83: camí del nord o del Canigó (camins de l’exili)
  • GR 92: sender de la Mediterrània
  • GR 210: La Ruta del Ter

La plataforma Wikiloc, una magnífica eina de promoció
Des de l’any 2011, el Patronat de Turisme de la Diputació de Girona utilitza la plataforma Wikiloc per promoure el territori i les activitats de turisme actiu mitjançant rutes georeferenciades.

La plataforma és força accessible i pròxima a l’usuari i facilita la participació dels visitants, però també dels agents locals, que poden crear rutes pròpies, segons diferents categories i temàtiques, mostrant punts d’interès. Per la seva banda, els usuaris poden també interaccionar, mitjançant comentaris o incorporant fotografies i vídeos propis. Es per això que actualment hi ha 161 rutes addicionals proposades en la plataforma, la majoria de les quals les proposen les oficines de turisme local, els centres BTT, els consells comarcals o altres entitats de les zones dels itineraris. També els empresaris del territori poden oferir els seus serveis en aquesta plataforma.

Vull veure la plataforma Wikiloc

Articles relacionats

Back to top button