superior

Destinacions

Rutes de BTT a Cervera “Germans Márquez”

Posen en marxa dues rutes inspirades en els entrenaments de BTT dels campions del món de motociclisme Marc i Àlex Márquez que transcorren per punts d’interès històric i natural del municipi lleidatà de Cervera.

L’Ajuntament de Cervera vol que a partir d’ara els prestigiosos motoristes no només seran un punt de referència per als aficionats al motociclisme, també han esdevingut una font d’inspiració per als amants de la BTT i un atractiu turístic per a la comarca de la Segarra. Segons els responsables de la iniciativa, aquesta experiència “permet descobrir un territori de gran riquesa, practicar esport i gaudir del contacte amb la natura d’una manera sostenible i divertida”.

Les dues rutes, de 24 km i 11 km, estan dissenyades pel cerverí Genís Cuadros, preparador físic dels germans Márquez. Presenten una dificultat diversa però tenen un denominador comú: travessen un entorn paisatgístic i patrimonial atractiu i de gran interès (les muralles, l’església de Sant Pere el Gros, el Camí Ral o la Font de Fiol)

La BTT, un sector en auge a Lleida
Tant la BTT com el cicloturisme tenen cada vegada més demanda i un major nombre de centres distribuïts per tota la geografia lleidatana, que disposa de més de 2.500 quilòmetres de camins marcats de BTT i nombrosos serveis per als ciclistes.

El Patronat de Turisme Terres de Lleida ha dedicat una atenció especial al cicloturisme, un sector turístic que va guanyant importància i que té en les comarques de Lleida una destinació privilegiada. Per això ha creat un segell de qualitat que certifica els establiments d’allotjament turístics que disposen dels serveis adequats per als esportistes —equipaments, informació sobre el territori, alimentació adient—.

Articles relacionats

Back to top button