superior

abajo

Destinacions

Un Centre BTT per a la Plana de Vic

Amb la inauguració d’aquest nou centre, que enllaça amb els del Lluçanès i de la Vall de Sau Collsacabra, la comarca d’Osona ofereix als amants del cicloturisme una gran xarxa d’itineraris preparats per a la pràctica de la bicicleta tot terreny.

El Centre BTT Plana de Vic, amb més de 250 quilòmetres senyalitzats, té com a punt d’acollida l’alberg Canonge Collell, des d’on surten vuit de les onze rutes del centre, i dos punts de sortida, a Tona i a Manlleu, d’on surten les altres tres.

Un dels principals objectius d’aquest projecte ha estat dotar la comarca de més recursos complementaris a l’oferta turística actual. Així, el Centre BTT Plana de Vic disposa de diferents punts d’informació per tal de difondre els atractius i altres propostes que s’hi poden trobar a la zona. A nivell turístic, Osona ofereix unes 90 residències cases de pagès, 7 càmpings, més de 50 hotels, hostals i pensions, i més de 500 bars i restaurants.

El nou centre es converteix en el dissetè de la Xarxa de Centres BTT Catalunya. Aquests espais, reconeguts i homologats per la Federació Catalana de Ciclisme, ofereixen 265 rutes i més de 5.300 quilòmetres de circuits de BTT. Aquesta proposta està pensada per a tots els practicants i amants de la BTT i la natura, ja que ofereix itineraris de diferents nivells de dificultat.

Back to top button