Barcelona estarà entre les cinc destinacions preferides pels turistes europeus aquest estiu

Barcelona és l’única ciutat espanyola que figura com una de les cinc primeres destinacions dels turistes europeus aquest estiu. La capital catalana està en el ‘Top 5’ de les preferències de francesos, anglesos, portuguesos, russos i hongaresos.

Si s’amplia el rànquing a les deu destinacions favorites per a aquests turistes, les ciutats espanyoles de Madrid, Palma de Mallorca, Màlaga i Alacant també figuren a la llista, segons es desprèn d’un estudi sobre les reserves de juny elaborat per l’agència online Terminal A.

Quant a les destinacions internacionals, Barcelona figura coma primera destinació de francesos, anglesos i portuguesos, mentre que és el segona favorita dels italians, els russos i els hongaresos. A més, està en el Top 20 d’alemanys i polonesos.

Les reserves efectuades a Espanya al juny segueixen la tendència iniciada l’any passat, amb un predomini de les destinacions nacionals. Aquesta mateixa situació es repeteix en el cas d’altres països europeus, que esperen un important turisme interior aquest estiu, com és el cas d’Itàlia, Alemanya i França.

Entre les destinacions favorites dels turistes espanyols per a aquests mesos, només es constata una ciutat estrangera, París, i entre les deu més triades, només s’afegeix Londres com destinació internacional.

L’estudi constata que la crisi fa retardar les reserves dels viatgers, que es fan "amb menys antelació que mai". Així mateix, reflecteix que Espanya lidera l’ús de les aerolínies lowcost, que representen el 26% del total de reserves./Ag EP

0 0 0