superior

Hotels

Viatges El Corte Inglés s’apunta al low cost

Les agències de viatges d’El Corte Inglés comercialitzaran els establiments de la cadena Sidorme Hotels especialitzada en allotjament low cost.

D’aquesta manera més de 600 punts de venda a Espanya que formen part de l’agència de viatges s’apunten per primera vegada a la venda de baix cost hoteler, un producte nou per a Viatges El Corte Inglés.

Sidorme Hotels situa tots els seus hotels pròxims als nuclis urbans, grans centres comercials, àrees lúdiques, zones industrials i parcs tecnològics amb l’objecte de facilitar l’accés a clients interessats a trobar un bon preu per l’allotjament. Va iniciar les seves activitats en 2004 i va obrir el seu primer hotel en 2006 a Barcelona (Mollet del Vallès). En 2007 va inaugurar hotels a Figueres, a Girona i un tercer a València (Paterna). Durant l’estiu ha inaugurat el seu cinquè hotel a Barcelona (Granollers).

Segons han informat les dues companyies en un comunicat conjunt la cadena Sidorme Hotels es transforma així en la primera empresa del sector hoteler de productes Quality Low Cost que arriba a un acord amb Viatges El Corte Inglés, la major agència de viatges a Espanya. El director Comercial de Sidorme Hotels, Carlos López, comenta que “la fortalesa del nostre producte és oferir qualitat a un baix preu i això ha estat valorat per Viatges El Corte Inglés qui comercialitzarà per primera vegada aquest tipus de productes”

Back to top button