superior

Destinacions

La neu està sota mínims

Les estacions d’esquí dels Pirineus tenen menys de la meitat de les pistes obertes que fa un any. La neu esquiable és només produïda per canons i esperen que baixin les temperatures per poder ampliar l’oferta.

Les reserves de neu se situen en els registres més baixos dels últims cinc anys, segons la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre. Baqueira segueix sent una excepció amb una part important del seu domini esquiable operatiu.

En el cas de La Molina, l’estació va anunciar que tindrà un sistema per produir neu dels més innovadors del món. Aquesta informació coincideix amb la decisió que es va conèixer fa uns dies de la Federació Internacional d’Esquí de cancel·lar la prova de la copa del món de para esquí alpí que s’havia de disputar a l’estació per falta de neu. La competició estava prevista del 12 al 17 de gener del 2024.

Els allotjaments tenen bones ocupacions

Malgrat la situació complicada generalitzada de les estacions els esquiadors estan omplint bona part dels hotels i apartaments i no defalleixen en el seu desig de gaudir d’uns dies d’esquí. Com és habitual, per les dates de Cap d’Any, els allotjaments de muntanya han estat pràcticament plens.

Articles relacionats

Back to top button