superior

AllotjamentEmpreses

Els comptes de l’èxit de Meliá

Les vendes de la cadena hotelera s'han duplicat i s'acosten a les prèvies a la pandèmia

El benefici de Melià fins al setembre supera els 52 milions d’euros i contrasta amb els 166 milions que va perdre el mateix període de l’any passat. La reactivació de l’activitat situa la companyia en dades prèvies a la crisi.

Els comptes que ha presentat la cadena són espectaculars amb uns ingressos de 1.270 milions els primers nou mesos, més del doble que els primers nou mesos del 2021 quan va facturar 595 milions. De fet, l’últim trimestre del 2022, entre el juliol i el setembre, va facturar pràcticament el mateix (532 milions) que en els tres primers trimestres del 2021.

Una altra dada econòmica destacada és l’Ebitda (resultat brut d’explotació) que amb 328 milions gairebé multiplica per cinc els de l’any anterior. L’empresa arrossega un deute de 2.780 milions i ha pogut reduir des de començament d’aquest exercici uns 74 milions. Per a l’últim trimestre de l’any té previst seguir amb la venda d’actius per reduir més el deute. Segons informacions econòmiques, la cadena té una liquiditat d’entre 350 i 390 milions d’euros.

Articles relacionats

Back to top button