superior

Empreses

Espanya ja compta amb 13 restaurants amb tres estrelles Michelin

La nova edició de la gala de la Guia Michelin Espanya & Portugal 2023 ha coronat dos nous restaurants amb la màxima distinció.

El restaurant Cocina Hermanos Torres de Barcelona i l’Atrio de Càceres han obtingut la seva tercera estrella situant Espanya amb 13 establiments amb la màxima distinció de la prestigiosa guia gastronòmica. Han hagut de passar quatre anys perquè Espanya torni a sumar un restaurant triestrellat.

Els germans Javier i Sergio Torres i el xef Toño Pérez amb el seu cap de sala i sumiller José Polo han estat els triomfadors de la guia 2023. La cuina espanyola aplega prou estrelles per situar-se entre les de referència mundial. En total hi ha 250 establiments amb una, dues i tres estrelles. Només en aquesta edició 29 restaurants han aconseguit la seva primera estrella.

Catalunya i Euskadi encapçalen la llista de comunitats amb un nombre més gran de triestrellats, totes dues amb quatre restaurants. I les seves ciutats de referència, Barcelona i Sant Sebastià, tenen tres restaurants amb tres estrelles.

La guia Michelin ha volgut destacar que aquesta edició s’ha caracteritzat per l’aposta dels grans hotels per l’alta gastronomia i per una pedrera de xefs joves que no para de créixer. També expliquen que la cuina de fusió i les opcions vegetarianes segueixen guanyant protagonisme.

Totes les Estrelles de la Guia Espanya & Portugal 2023

Articles relacionats

Back to top button