superior

Destinacions

Vins, gastronomia i paisatge de la DO Montsant, amb carro

A Falset, la Cooperativa Marçà i l’Hostal Sport han posat en marxa una iniciativa enogastronòmica i turística que inclou una ruta per les vinyes amb carro de cavalls, una visita teatralitzada al celler i un dinar.

Amb l’objectiu de promocionar els vins, la gastronomia local i el paisatge de la DO Montsant, el més novedós de la proposta és el passeig per les finques vitivinícoles dels socis de la cooperativa, que permetrà els visitants descobrir nous racons, estar en contacte amb la vinya i veure’n l’evolució.

El celler cooperatiu modernista de Falset Marçà és el punt de partida del recorregut amb carro de cavalls, guiat per un actor que descobreix, durant una hora i mitja i en clau d’humor, les particularitats del carro, les varietats de vinya, el tipus de sòl i altres curiositats i característiques del paisatge.

La ruta recorre la carretera de Falset a Bellmunt del Priorat i s’endinsa per les vinyes fins arribar a la finca “La Sort” on es fa un primer tast dels vins de la Cooperativa Falset Marçà i de productes de la terra com oli, olives arbequines o avellanes. De tornada al celler, el grup continua amb la visita teatralitzada, un tast final de vins i un dinar a l’Hostal Sport de Falset.

Les visites es podran realitzar de dilluns a diumenge amb reserva prèvia.

Back to top button