superior

AAVV i TTOO

Preocupa el retard en els viatges de l’Imserso

La licitació de l’Imserso s’està retardant i encara es desconeix la data en què s’iniciaran els viatges. Agències i hotelers estan molt preocupats perquè esperaven que ja estiguessin en marxa i els diferents recursos ho han paralitzat cautelarment.

Fa més d’un any i mig que l’Imserso està congelat per la pandèmia. Estan en joc 800.000 places i desenes de milers de llocs de treball. L’adjudicació de l’Imserso segueix el procediment administratiu i les impugnacions poden interrompre i dilatar encara més el procés.

Les agències voldrien comercialitzar els viatges aquest mes com va anunciar el Ministeri, però hi ha veus escèptiques que creuen que ja no es reprendran en aquest any. Alguns hotels romanen oberts esperant la posada en marxa del programa de l’Imserso a l’octubre. Segueixen assumint despeses i ara han de decidir si s’arrisquen a mantenir-se oberts.

Davant d’aquesta situació de retard, el operador turístic Mundosenior ha llançat un programa propi de “Turisme social” per a la tardor-hivern similar a l’Imserso però sense les bonificacions públiques. Com les destinacions són similars als del programa públic s’ha obert la confusió.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button