AAVV i TTOOEmpreses

Decathlon també es llança a la comercialització de viatges

La firma francesa de grans magatzems de material esportiu ha començat a vendre viatges vinculats a la pràctica esportiva. La seva nova plataforma en línia Decathlon Travel comercialitza centenars d’ofertes per realitzar a més d’una vintena de països.

Els viatges d’oci esportiu de Decathlon Travel estan inspirats per al púbic francès, però tal com es confereix la pàgina web actua com una agència de viatge en línia accessible des de qualsevol punt del planeta.

La selecció del viatge s’estructura per esport o per destí i tots tenen en comú que són “aventures que es realitzen a l’aire lliure”. Decathlon explica que “els nostres socis elegits amb la major cura en base a la seva experiència local i esportiva, compromesos activa i pragmàticament en un procés de responsabilitat social i ambiental estaran allà per oferir-les seves millors aventures en família, parella o amics.”

L’empresa ha muntat un servei d’atenció al client amb seu als Alps per guiar i respondre a les preguntes dels clients als quals oferiran viatges a mida adaptats a les seves necessitats. Actua com una agència de viatges especialitzada en el segment del turisme esportiu.

Articles relacionats

Comproveu també
Close
Back to top button