superior

Fires i Congressos

El Foro Excelencia Lloret acollirà més de 130 destacats ponents

Del 8 al 11 de juny Lloret de Mar es convertirà novament en el epicentre del coneixement i de la innovació a través del Foro Excelencia Lloret; un esdeveniment que reunirà a 130 ponents de l’àmbit econòmic, cultural, social i científic. Entre ells hi haurà exploradors de l’espai, genis creatius, Premis Nobel, líders internacionals, reconeguts metges, músics de prestigi mundial i persones que han fet història.

L’objectiu del forum és unir en un mateix espai els professionals actuals i les generacions futures per compartir experiències i parlar del futur. En aquest sentit es tornen a becar a diferents joves talents per poder assistir a aquest fòrum.

A la presentació del fòrum, Jordi Orobitg, regidor responsable del desenvolupament del Pla Operatiu Lloret, ha destacat que “El Pla Operatiu de Lloret inclou propostes per promoure Lloret com una ciutat amb esdeveniments d’alt valor afegit més enllà del sol i platja i el Foro de Excelencia Lloret n’és un clar exemple”. El regidor a més també ha volgut destacar “aquests ponents assisteixen sense rebre cap compensació econòmica el que és una mostra clara dels valors d’aquest fòrum”.

Jose Ramon Calvo, Director General del Foro de Excelencia Lloret ha explicat que “l’objectiu fonamental del Foro de Excelencia Lloret és generar un espai de relacions i debat per reflexionar sobre els reptes del futur i per això convidem a totes aquelles persones amb ments inquietes i creatives a compartir experiències amb els nostres ponents com Premis Nobel, astronautes, ex-caps d’estat i joves amb talent”.

En aquesta segona edició s’han incorporat dos novetats: per una banda la incorporació del bloc “Dones que canvien el món” amb la participació de personalitats com Ada Yonath, Premi Nobel de Química, i un apartat dedicat a la música amb la presència de destacades artistes com Linda Chatterton.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat ha destacat “que ens trobem davant un dels esdeveniments més grans no només per a Lloret sinó per a les comarques gironines; que cal aprofitar per convertir aquests ponents i participants en prescriptors de la nostra zona i que hem de treballar la vinculació de Lloret amb l’esdeveniment amb accions com l’any passat quan l’astronauta Donald Petit va omplir el teatre amb les escoles de Lloret”.

El pressupost aproximat de l’esdeveniment es situa entre els 100.000 € i 150.000 €. Les inscripcions es poden realitzar a la web www.foroexcelencialloret.org /Notícia emesa per Lloret Turismo

Articles relacionats

Back to top button