superior

Empreses

El primer restaurant que serveix menjar d’avió

Un restaurant a terra que servirà el mateix menjar que dóna una companyia aèria s’ha convertit en una de les curiositats dels últims mesos. La que ha decidit traslladar els seus menús aeris a la taula de restaurant és una de les millors companyies de baix cost del món.

L’aerolínia malaia AirAsia ha obert Santan and T&CO, aquest ‘novedós’ establiment en un centre comercial de Kuala Lumpur. El restaurant de menús ràpids de menjar asiàtic el va inaugurar el ministre de Comerç Interior i Afers del Consumidor de Malàisia i va comptar amb el president del Grup AirAsia. Es tracta del primer d’aquestes característiques a tot el món.

El CEO del grup ha recordat que fa un any, quan va explicar per primera vegada la idea, tots van pensar que estava boig. “El nostre menjar a bord és fantàstic. Creiem tant en ella que crearem un restaurant de menjar ràpid”, va assegurar.

Per a final de 2020, l’objectiu de la companyia és tenir cinc restaurants Santan propis i, en els propers cinc anys, fins a 100 restaurants i cafeteries operats per franquiciats en països de la resta de món.

El restaurant serveix racions més grans que les que s’ofereixen durant el vol, però per un preu reduït que oscil·la entre els 2 i els 4 euros. Des que s’ha inaugurat el restaurant té una valoració a Google de 4,3 estrelles, amb crítiques entusiastes.

Articles relacionats

Back to top button