superior

Destinacions

Lloret Turisme presenta la nova àrea professional

Lloret Turisme, entitat de promoció turística de Lloret de Mar, ha llençat la seva nova àrea professional dirigida principalment als professionals del sector turístic i als mitjans de premsa especialitzada Actualment es troba disponible en tres idiomes (català, castellà i anglès) i que, de cares a la tardor, també estarà visible en francès.

La nova àrea professional (http://professionals.lloretdemar.org) va adreçada al sector turístic i a la premsa especialitzada amb l’objectiu de proporcionar, d’una forma àgil i completa, totes aquelles eines i informació rellevant per a aquests professionals. L’apartat de sector turístic inclou serveis com la descàrrega gratuïta de fotografies i vídeos del banc d’imatges de Lloret Turisme, un apartat d’estadístiques que s’actualitza mensualment, totes les publicacions disponibles i el reglament d’ús i autorització per a la utilització del logotip corporatiu; eines per a la premsa especialitzada, que es poden trobar l’apartat de notícies, fotografies i vídeos, i una sala de premsa 2.0 entre altres serveis.

A més aquesta nova plataforma detalla l’estructura i funcionament de Lloret Turisme i els diferents productes turístics que s’hi treballen aportant descripcions i dades sobre cada producte i les eines promocionals associades. Per exemple, en el cas del turisme esportiu s’hi poden trobar les xifres que mou actualment, les fitxes amb les característiques de cada equipament i el contacte de reserva i la possibilitat de descarrega de la guia de turisme esportiu facilitant molt la tasca d’accés a informació primordial per als professionals.

L’any passat el web professional de Lloret Turisme va tenir un total de 10.000 visites./Notícia emesa per Lloret Turisme

Articles relacionats

Back to top button