superior

AllotjamentFires i Congressos

COETUR, el Primer Congrés Europeu de Turisme Rural

Catalunya acollirà els dies 27 i 28 de maig pròxims COETUR, el Primer Congrés Europeu de Turisme Rural. Aquest esdeveniment, iniciativa de EscapadaRural.com i RuralySocial.es, té com a principal objectiu esdevenir un punt de trobada per al sector, en què els empresaris puguin conèixer, compartir i innovar al voltant del seu negoci.

El principal valor de COETUR, que tindrà lloc a l’emblemàtic espai Món Sant Benet, serà el primer Congrés fet per i pel sector. Els assistents podran posar en comú els seus problemes i necessitats, adquirir coneixements pràctics per a una gestió professional del negoci, compartir experiències amb altres empresaris del turisme rural, descobrir tendències en auge i oportunitats de mercat i conèixer proveïdors de serveis que optimitzen l’oferta. El Congrés compta amb pàgina Web pròpia a través de la qual els interessats poden inscriure’s www.coetur.com

Els principals ponents ja estan confirmats i el Congrés arrencarà amb la presentació de les últimes dades de l’Observatori del Turisme Rural, a càrrec d’Enric López de CETT-UB i Ana Alonso, directora de Comunicació de Escapadarural.com. El segon dia es presentaran apostes de futur a través de micro-ponències i últimes tendències amb la impartició d’un mini-taller sobre l’ús d’Instagram per a un allotjament rural.

El Congrés es presenta com una col · laboració pionera dins l’àmbit públic – privat i compta amb el suport de Diputació de Barcelona, Rural Meeting, Món Sant Benet i IdeaPublicidad.com com a patrocinadors de l’esdeveniment. COETUR compta també amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme i les principals associacions locals: Turalcat i Concatur.

A més, en el decurs del Congrés es lliuraran els primers Premis EscapadaRural.com, portal Web de referència en l’àmbit del turisme rural, que opera des de 2007 i aplega més de 12.200 cases rurals a tot Espanya (80% del total nacional). Els guardons pretenen reconèixer les iniciatives que han donat suport al desenvolupament del turisme rural en l’últim any.

Articles relacionats

Back to top button